PRIJZEN EN INFORMATIE 2023

Overnachten in de B&B

Een overnachting in onze Bed & Breakfast kost € 98,00* voor 2 personen, inclusief een uitgebreid ontbijt bereid met huisgemaakte- en streekproducten. Deze prijs is gebaseerd op een verblijf van minimaal 2 nachten.


Bij gebruik door 1 persoon kost de kamer € 93,00* per nacht, eveneens gebaseerd op minimaal 2 nachten.

Voor 1 nacht geldt een toeslag van € 10,00. In principe geldt een minimum verblijf van 2 nachten, een verblijf van 1 nacht is alleen mogelijk in combinatie met de huur van een oldtimer.


*Betaling contant, d.m.v. een 'tikkie' of vooraf per bank.


Op onze website hebben we geen beschikbaarheidskalender opgenomen. U mag ons uiteraard altijd bellen of mailen om te informeren naar de beschikbaarheid. We streven er naar om u binnen enkele uren te antwoorden. Wilt u het liever online bekijken check dan de beschikbaarheid op www.natuurhuisje.nl (Natuurhuisje 64753) of bij BedandBreakfast.nl 

Zie ook onze arrangementenonder oldtimer huren

U kunt kiezen uit eencharmant Eendje 2 CV 6) , onze stoere Duitser (VW Kever)of de wat moderne Renault Megane Cabrio


Natuurlijk staat er een rijk gevulde picknickmand op de achterbank!De prijzen zijn inclusief handdoeken, bedlinnen en eindschoonmaak.


Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting, euro 1,55 pp/per nacht


Onze B&B is rookvrij.


Gratis WIFI
Als u een reservering doet voor meer dan 4 dagen, dan vragen wij een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag . U kunt tot 3 weken voor de aanvangsdatum annuleren. Bij annulering tot 2 weken voor de aanvangsdatum ontvangt u 50% van de aanbetaling retour, bij annulering 1 week voor de aanvangsdatum wordt er 25% van de aanbetaling vergoed. Bij annulering in de week voor het verblijf zullen wij de aanbetaling niet restitueren.