PRIJZEN EN INFORMATIE 2023

Overnachten in de B&B

Een overnachting in onze Bed & Breakfast kost € 98,00* voor 2 personen, inclusief een uitgebreid ontbijt bereid met huisgemaakte- en streekproducten. Deze prijs is gebaseerd op een verblijf van minimaal 2 nachten.


Bij gebruik door 1 persoon kost de kamer € 93,00* per nacht, eveneens gebaseerd op minimaal 2 nachten.

Voor 1 nacht geldt een toeslag van € 10,00. In principe geldt een minimum verblijf van 2 nachten, een verblijf van 1 nacht is alleen mogelijk in combinatie met de huur van een oldtimer.


*Betaling contant, d.m.v. een 'tikkie' of vooraf per bank.


Op onze website hebben we geen beschikbaarheidskalender opgenomen. U mag ons uiteraard altijd bellen of mailen om te informeren naar de beschikbaarheid. We streven er naar om u binnen enkele uren te antwoorden. Wilt u het liever online bekijken check dan de beschikbaarheid op www.natuurhuisje.nl (Natuurhuisje 64753) of bij BedandBreakfast.nl 

Zie ook onze arrangementenonder oldtimer huren

U kunt kiezen uit eencharmant Eendje 2 CV 6) , onze stoere Duitser (VW Kever)


Natuurlijk staat er een rijk gevulde picknickmand op de achterbank!De prijzen zijn inclusief handdoeken, bedlinnen en eindschoonmaak.


Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting, euro 1,55 pp/per nacht


Onze B&B is rookvrij.


Gratis WIFI
Als u een reservering doet voor 4 dagen of meer, dan vragen wij een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag . U kunt tot 3 weken voor de aanvangsdatum annuleren. Bij annulering tot 2 weken voor de aanvangsdatum ontvangt u 50% van de aanbetaling retour, bij annulering 1 week voor de aanvangsdatum wordt er 25% van de aanbetaling vergoed. Bij annulering in de week voor het verblijf zullen wij de aanbetaling niet restitueren.